GOMOS is maandagavond in Hoogeveen helaas niet in de prijzen gevallen tijdens het Sportgala Drenthe. Het team werd eind januari verkozen tot Sportploeg van het jaar in de gemeente Noordenveld, en was hierdoor automatisch genomineerd voor het Sportgala van de provincie Drenthe.

Een groot gedeelte van de selectie was maandagavond aanwezig in De Tamboer in Hoogeveen, inclusief hoofdtrainer Wim Bakering, assistent-trainer Theo Renkema, bestuurslid Krista Holst, clubwatcher Jasper Boer en supporter Tania Schoemaker. De aanwezigen waren zeer benieuwd naar de verkiezing van Sportploeg van het jaar. Maar al aan het begin van de avond werd duidelijk dat GOMOS niet in de prijzen zou vallen. GOMOS 1 behoorde helaas niet tot de drie ploegen met de meeste stemmen. De hoofdprijs ging uiteindelijk naar de handbalheren van Hurry Up uit Zwartemeer.

Ondanks de tegenvaller werd het een leuke avond voor de aanwezigen. Naast het uitdelen van de prijzen waren er een aantal leuke optredens in het theater van Hoogeveen. De avond werd zelfs gezellig afgesloten in Café De Nachtwacht in Hoogeveen.