GOMOS opent het seizoen zondag tegen Rolder Boys. Het is een bekende tegenstander voor de ploeg van Bas Veldman. De laatste seizoenen speelden beide clubs geregeld tegen elkaar. 

Vorige week wist GOMOS voor de beker overtuigend te winnen tegen VV Groningen. De zaterdag-tweedeklasser werd met 2-8 opgerold. Het was echter niet genoeg om door te bekeren. Rolder Boys won namelijk met 0-5 op bezoek bij PKC’83, waardoor die twee ploegen doorgaan. 

Twee weken geleden speelde GOMOS al tegen Rolder Boys voor de beker. Op Sportpark Schapendrift eindigde het duel in een doelpuntloos gelijkspel. Ook vorig seizoen zaten de clubs bij elkaar in de competitie. In het uitduel wist GOMOS op een zonnig en druk Sportpark Boerbos de laatste strohalm te grijpen in de strijd om degradatie. De 0-2 overwinning bleek achteraf niet genoeg te zijn: GOMOS degradeerde naar de tweede klasse, evenals Rolder Boys. 

De selectie: 

Mathijs Buist, Melvin Koning, Richard Meursing, Roy Slachter, Martijn Bosman, Ramon Klok, Juan Kemker, Ricardo Smit, Wouter de Vries, Jorden Wegdam, Jannes Siegers, Ivo Drenth, Edwin Rozenveld, Wouter Speelman, Gijs Baving, Tim Assman en Robert Elsinga.