GOMOS maakte zich deze zondag op voor de thuiswedstrijd tegen GVAV-Rapiditas.
Opening
De opening van GOMOS begon goed, Tim Assman kreeg in de eerste minuut al een aardige kans, helaas kopte hij over. Jordi van Esch moest even later ingrijpen in het eigen strafschopgebied, aanvaller Dion Azemi van GVAV claimde een penalty maar daar ging de scheidsrechter niet in mee. Een paar minuten later kwam GOMOS goed weg nadat een corner op de lat belande, de Norgers waren gewaarschuwd het zou geen makkelijke middag worden. En even later werd dat gegeven een feit, in de 14e minuut maakte Niek Vreeman de 0-1, nadat een corner niet goed werd weggewerkt door GOMOS. Onder toeziend oog van bezoeker en voormalige GOMOS-trainer Martin Drent kwam GOMOS een minuut later weer goed weg, geklungel achterin zorgde ervoor dat aanvaller Azemi 1-op-1 kwam te staan met keeper Mathijs Buist, geluk voor GOMOS verzuimde Azemi te scoren. De Norger defensie had vandaag de handen vol aan de gevaarlijke aanvallers van GVAV, maar na een half uurtje op de klok was daar weer een goede aanval van GOMOS, helaas werd het schot van Wouter Speelman gered, maar hierna kreeg GOMOS wel wat meer grip op de wedstrijd, meer balbezit en hierdoor ook de mogelijkheid om tot kansen te komen. Roy Slachter zou deze wederopstanding niet meer meemaken, hij had toch te veel last en werd gewisseld voor Youri Flik. In de 39ste minuut werd de GOMOS-wederopstanding een feit, na een ouderwetste scrimmage kreeg Tim Assman de bal voor de voeten, Tim bleef rustig en tikte de 1-1 binnen, een verdiende gelijkmaker zeker na de lastige start van GOMOS, die nu wel het betere spel liet zien. Edwin Rozenveld kreeg op slag van rust nog de kans op de 2-1 toch ging zijn poging net naast.
GOMOS doet zich tekort.
De tweede helft bleef Wouter Speelman in de kleedkamer vanwege een blessure, Teun Timmer werd zijn vervanger. En ook na de rust begon GOMOS sterk, de ploeg was op zoek naar een treffer en kwam een aantal keren dichtbij, vooral vanaf de linkerflank kwam de dreiging, Timmer en Wegdam vonden elkaar, maar uit de voorzetten kwam nog niet het gewenste resultaat. In de 70ste minuut een mooie aanval via links, voorzet van Timmer bereikte Assman die de bal aan Elsinga gaf, helaas schoot die laatste hem over. Maar even later zorgde een perfect afgemeten voorzet van Wegdam ervoor dat Edwin Rozenveld hem kon inknikken, 2-1! Lang kon GOMOS niet genieten van de voorsprong, GVAV kwam in de 81ste minuut via Ryan Jay den Otter op de 2-2. De tijd begon te dringen, zou GOMOS net als twee weken geleden in de slotfase kunnen toeslaan? Nee, ook in de resterende minuten kwamen er geen grote kansen meer voorbij, GOMOS speelt met 2-2 gelijk tegen GVAV, waar de Norgers zich gezien het wedstrijdbeeld tekortdoen.