GOMOS heeft zondagmiddag een verdiende zege geboekt op FVC. De ploeg van trainer Martin Drent won op eigen veld met 3-0.

GOMOS kwam flitsend uit de kleedkamer en kwam al na 12 seconden op voorsprong. Robert Elsinga strafte een fout van de doelman van FVC af en schoot in leeg doel binnen. De Norgers begonnen zo voortvarend aan het duel met de laagvlieger uit Leeuwarden. GOMOS was veel sterker en kwam na een halfuur spelen op een 2-0 voorsprong. Randje buitenspel scoorde Ivo Drenth. Ook in de tweede helft was GOMOS sterker, zonder echt overtuigend te spelen. Jannes Siegers bepaalde twintig minuten voor tijd de eindstand op 3-0. De vleugelaanvaller scoorde uit een prachtige vrije trap. De overwinning werd na afloop gevierd in de kantine, waar DJ Rick O’Neal de derde helft verzorgde.

Door de zege stijgt GOMOS naar de zevende plaats in de 1e klasse F. Aanstaande zondag 8 december speelt GOMOS de uitwedstrijd tegen nummer drie WVV. Aftrap in Winschoten is om 14.00 uur.

Opstelling
Melvin Koning, Richard Meursing, Ronald Sloots (Teun Vermeer/82), Roy Slachter, Jan-Harm Siegers, Ricardo Smit (Edwin Rozenveld/65), Ivo Drenth, Jordi van Esch (Thomas Verra/72), Jannes Siegers, Robert Elsinga, Guido Koolen.