GOMOS heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van het bekertoernooi. De ploeg van trainer Wim Bakering won zaterdag met 2-5 van ONT. Beilen moest zondag winnen van FC Assen, en dat gebeurde met ruime cijfers, 3-0. Door een beter doelsaldo gaat GOMOS ten koste van FC Assen naar de volgende bekerronde.

GOMOS kwam in Opeinde al snel op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Roy Slachter. Na de gelijkmaker maakte Roy Slachter ook zijn tweede treffer van de avond. Na de rust kwamen de doelpunten op naam van Jordi van Esch, Sven Pilon en Jeroen van der Horst.

Ondanks twee nederlagen tegen Beilen en FC Assen in de poule gaat GOMOS door naar de eerste knock-out ronde. De overwinning tegen ONT (en de 5 gescoorde doelpunten) bleek genoeg om door te bekeren. De Norgers eindigen op de tweede plaats. FC Assen won ook één keer, maar GOMOS heeft een beter doelsaldo.

Volgende week zondag 24 september start GOMOS de competitie met een thuiswedstrijd tegen LSC 1890. De wedstrijd in Norg begint om 14:00 uur.