Dit weekend staat er voor GOMOS een bekerwedstrijd op het programma. In een uitwedstrijd treden ze aan tegen Nieuw-Roden.

Nieuw-Roden is actief in de vierde klasse. Ze speelden tot nu toe doelpuntloos gelijk tegen fc Harlingen, verloren met 1-0 van Zevenhuizen en wonnen met ruime cijfers van Blue Boys: 9-0. Wat meteen opvalt, is dat de ploeg van Jur Smit slechts één tegengoal heeft geïncasseerd. Bij Nieuw-Roden staat er een talentvolle doelman onder de lat. De 17-jarige Jayden Sopamena kon vorig jaar een contract tekenen bij FC Emmen of SC Cambuur, maar hij wilde liever met plezier gaan keepen bij een club uit de buurt.

Afgelopen zomer stonden beide ploegen tegenover elkaar tijdens de Noordenveld Cup. De ploeg van Martin Drent was destijds met 5-0 te sterk.

De selectie voor het bekerduel:
Justin Oosterman, Guido Koolen, Jeffrey Krul, Martijn Bosman, Tom van Birgelen, Ricardo Smit, Wouter de Vries, Jannes Siegers, Jorden Wegdam, Ivo Drenth, Tim Assman, Jordi van Esch, Roy Slachter, Ruben van der Meulen, Edwin Rozenveld en Gijs Baving.