Afgelopen donderdagavond werd de eerste seizoenshelft bij GOMOS traditioneel afgesloten met de legendarische SUPERSPORTQUIZ. Nadat de laatste training op het veld was afgewerkt stroomde de kantine vol.

De lastige sportvragen werden via een powerpoint-presentatie gepresenteerd door Frans Dijkstra. Wim Bakering (maker van de quiz), JB van Esch en Michiel Adams (jury) complementeerde de crew. Naast lastige sportvragen waren er natuurlijk ook weer grappige en filmpjes en foto’s te zien op het grote scherm.

De winst ging uiteindelijk naar GOMOS 5. Waar andere jaren het verschil bovenin klein was ging de beker dit jaar met gemak naar het vijfde elftal. GOMOS 4, dat de afgelopen twee edities won, kon mede door een lage opkomst geen potten breken. Ook GOMOS 1, GOMOS 2, GOMOS 3, GOMOS Dames, GOMOS A1, GOMOS A2, de Activiteitencommissie en de GOMOS-vaders konden niet voorkomen dat GOMOS 5 aan het eind van de avond op de foto ging met de felbegeerde beker. En natuurlijk niet te vergeten de welbekende kerstmutsen.

 

pop

 

12399484_865866066864355_1877053502_n