GOMOS 4 is woensdagavond, een dag voor Hemelvaartsdag, op eigen veld kampioen geworden. De mannen van het vierde elftal wonnen de laatste wedstrijd van het seizoen met 4-1 van GVB 1, waardoor de titel in de 6e klasse een feit werd.

GOMOS 4 komt uit in de reserve 6e klasse, ook wel de Kelderklasse genoemd. Ondanks het kampioenschap op het laagste niveau van Nederland is het een unieke prestatie binnen GOMOS. Zo vaak wordt een lagere senioren-team niet kampioen. GOMOS 4 begon het seizoen stroef en gaf een paar keer een overwinning uit handen. Maar na de winter werd er niet meer verloren. Alle wedstrijden werden zelfs gewonnen, soms met kunst en vliegwerk. In de kampioenswedstrijd, waar maar liefst 150 toeschouwers op af kwamen, kwam het vierde al snel op voorsprong. In de tweede helft werd het nog even spannend nadat GVB de 2-1 scoorde, maar na negentig minuten konden de handen in de lucht.

Het kampioenschap werd even later zeer groots gevierd in een bomvolle kantine met een optreden van Melissa Smilda. De avond werd afgesloten bij het clubcafé van GOMOS, Café Zwaneveld.