De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop is het dan eindelijk gelukt. GOMOS 3 heeft de eerste driepunter binnen. Na een knotsgek duel werd het tegen Peize 4 uiteindelijk 6-5.

GOMOS 3 begon sterk aan de wedstrijd en kwam via Boyd Kalfsbeek op een 1-0 voorsprong. Twintig minuten later stond het echter al 1-3. De snelle aanvallers van Peize straften de persoonlijke fouten achterin genadeloos af. Nog voor rust scoorde Boyd Kalfsbeek zijn twee treffer van de middag. Echter scoorde de tegenstander uit Peize ook nog één keer voor de rust.

Nadat de keeper van Peize geblesseerd het veld moest verlaten kwam de ploeg van de afwezige leider Jerry Slachter tijdens de tweede helft terug in de wedstrijd. Eerst was het Dion Kalfsbeek die de aansluitingstreffer van dichtbij hard binnen schoot. Een paar minuten later schoot Boyd Kalfsbeek op prachtige wijze de gelijkmaker binnen. Dennis Koops, die de vorige wedstrijd nog de schlemiel was door vlak voor tijd bij een stand van 1-1 een penalty te missen schoot op fraaie wijze de 5-4 binnen. Lang leek het er op dat het derde elftal stand wist te houden. Ook met tien man (Corwin Hoven moest het veld tien minuten verlaten door een gele kaart) kwamen er geen grote kansen voor Peize. Vlak nadat de ploeg uit Norg weer compleet was kwamen de Peizenaren echter weer op gelijke hoogte. Via invaller Gus Eadie trok GOMOS 3 uiteindelijk aan het langste eind. In de blessuretijd moest Mathijs Renkema na een gele kaart het veld nog verlaten.

Door de eerste driepunter staat GOMOS 3 nog wel op de laatste plaats in de 5e klasse 09. De ploeg staat nog twee punten achter Peize 4. GOMOS 3 speelde echter wel drie wedstrijden minder dan Peize. Op 24 februari wordt de competitie hervat met de wedstrijd Peize 4 – GOMOS 3.