GOMOS 2 is zondagochtend kampioen geworden in de reserve 1e klasse. De formatie van trainer Bert Speelman won op eigen veld met 3-0 van Bergum 2 en is met nog drie wedstrijden te gaan niet meer te achterhalen.

Op het eigen Sportpark Schapendrift in Norg nam GOMOS 2 het op tegen nummer vier Bergum 2. Eerder dit seizoen werd er doelpuntloos gelijk gespeeld in Bergum, maar deze keer werd er wel gewonnen. Na een moeizame eerste helft ging GOMOS 2 alsnog met een 1-0 voorspring rusten. Na een goede actie van Bryan Riemsma kon Jan Jort van Burgsteden van dichtbij binnen tikken. In de tweede helft kwam het tweede elftal al vroeg op een 2-0 voorsprong na een mooi doelpunt van Michel Darmeveil. In de slotfase viel nog de 3-0, en die kwam op naam van Luuk Hofsteenge.

Door deze overwinning is de titel een feit, Het kampioenschap werd groots gevierd, eerst bij de kantine en later in Groningen, waar het eerste elftal het opnam tegen SC Stadspark. Door de regenval werd de platte kar helaas weer teruggestuurd bij Café Zwaneveld. Door de geweldige prestatie speelt GOMOS 2 volgend seizoen in de reserve hoofdklasse.