Gert Hofsteenge maakt sinds dit seizoen geen deel meer uit van de selectie. Na 15 jaar te hebben gevoetbald bij GOMOS 1 en 2 heeft hij aangegeven te stoppen en de overstap te maken naar het zaterdag-team.

Gert (35) maakte in 1999 als B-junior zijn debuut in het eerste elftal van GOMOS. Onder leiding van trainer Martin Koops mocht hij invallen tijdens een oefenwedstrijd. Een paar seizoenen later kwam hij dan ook vast bij de selectie. Hij werd voornamelijk als spits geposteerd. Mede door twee doelpunten in de nacompetitie tegen Pekelder Boys hield hij GOMOS in 2008 destijds in de 3e klasse. De laatste jaren was Gert voornamelijk actief bij het tweede elftal.

Hofsteenge: Hoogtepunten? Zo veel eigenlijk.. Mooie wedstrijden met het eerste voor veel publiek. De derby’s maar ook de uitwedstrijd op het kamp tegen WKE was super. En natuurlijk de drie kampioenschappen met het tweede elftal.

Gert is naast een gedreven voetballer ook iemand die van gezelligheid houdt. Zo heeft hij in al die jaren vele activiteiten voor de selectie georganiseerd. Inmiddels heeft hij zijn eerste goal voor het zaterdag-team van GOMOS gemaakt. Hij blijft de komende jaren dus gewoon te bewonderen op de Schapendrift in Norg.