Gerard Posthumes is woensdagavond de grote winnaar van het GOMOS-klaverjassen geworden. In de kantine werd hij na afloop van de laatste kaartavond getroond tot winnaar van het seizoen 2017/2018.

Er waren 33 kaarters aanwezig op de laatste kaartavond voor leden donateurs. Winnaar van de tiende avond werd Derk Turksma, terwijl de poedelprijs naar Wietze van Vondel ging. Tweede werd Kees Tuinstra en op de derde plaats eindigde Henk Wijnands.

Aan het einde van de avond werden de punten van alle avonden bij elkaar opgeteld. De tweede slechtste scores van alle kaarters werden weggestreept. De eerste prijs ging dus uiteindelijk naar Gerard Posthumes. Hij nam de wisselbokaal mee naar huis en werd de opvolger van Albert Flik, de kampioen van vorig seizoen. Ronnie Meijer werd met een achterstand van 106 punten tweede. Met een achterstand van 582 punten op de winnaar eindigde Klaas Schipper op de derde plaats.

De organisatie, bestaande uit Albert Flik, Hendrik Hartlief en Hendrik Weites, kan terugkijken op tien gezellige kaartavonden. Er kwamen dit seizoen maar liefst 55 verschillende kaartsters naar de kantine. Een speciale dank gaat uit naar de vrijwilligers achter de bar, waar dit seizoen voor het eerst gebruik van werd gemaakt. Op naar het volgende klaverjasseizoen.

Eindstand top 10

  1. Gerard Posthumes
  2. Ronnie Meijer
  3. Klaas Schipper
  4. Jan Arends
  5. Kees Tuinstra
  6. Albert Flik
  7. Freek de Weerd
  8. Lucy Tuinstra
  9. Arnaud Poelman
  10. Berend Hartlief