De begeleidingsstaf van de eerste en tweede selectie van GOMOS voor het seizoen 2019/2020 is rond. Geert-Jan Enting wordt elftalleider van GOMOS 1. Hierdoor is ook de laatste vacante positie ingevuld. 

Geert-Jan Enting (55) is geen onbekende binnen GOMOS. In het verre verleden was hij speler van het eerste elftal, waarna hij later door ging als jeugdtrainer en jeugdleider. Ook was Geert-Jan als penningmeester actief in het bestuur en fungeerde hij enkele jaren als jeugdvoorzitter. De laatste functie was die van elftalleider bij GOMOS 2. Geert-Jan Enting gaat de rol van elftalleider samen oppakken met Theo van Hoogen, die er nog een jaar aan vast plakt. Beiden worden de rechterhand van de nieuwe hoofdtrainer Martin Drent. Eerder werd al bekend dat keeperstrainer Jeen Kootstra en verzorger Hendrik Koerts aanblijven. Reint-Jan Auwema blijft assistent-trainer en zal vooral doordeweeks op het trainingsveld assisteren. Bert Brink blijft oproepbaar als assistent-scheidsrechter.

GOMOS 2
Bij de staf van het tweede elftal verschijnt er één nieuw gezicht. Erik de Roode volgt Bert Speelman op als trainer. Markus Rozenveld en Bert Riemsma blijven aan als elftalleider en Lippe Jaasma hanteert ook tijdens het nieuwe seizoen de vlag.