GOMOS JO19-1 heeft zich dinsdagavond helaas niet geplaatst voor de bekerfinale. De ploeg van coach Markus Rozenveld ging in Hoogeveen met 7-0 onderuit tegen Hoogeveen JO19-1. De tegenstander bleek in de halve finale duidelijk een maatje te groot. 

Het oudste jeugdteam van GOMOS miste door blessures Daan Krause en Dennis van der Heide en kwam na drie minuten al op achterstand. En nog geen minuut later was het alweer raak, 2-0. Namens GOMOS JO19-1 waren Edwin Rozenveld (kopbal) en Wouter Speelman dichtbij de aansluitingstreffer, maar beiden waren ongelukkig met de afronding. Wouter Speelman was het dichtstbij een doelpunt, maar net toen hij de rebound wou binnen schieten gleed hij uit. Na een halfuur spelen kwam de 3-0 op het scorebord. En ook deze keer kwam er snel opnieuw een tegengoal. Hoogeveen JO19-1, dat onlangs kampioen werd in de Hoofdklasse, was gewoon een maatje te groot voor GOMOS JO19-1.

In de tweede helft kwamen daar nog drie treffers bij. GOMOS JO19-1 kreeg nog een aantal goede mogelijkheden, maar een eretreffer zat er dinsdagavond niet in. GOMOS JO19-1 verlaat met opgegeven hoofd het bekertoernooi en kan ondanks de ruime nederlaag terugkijken op een goede prestatie. GOMOS JO19-1 heeft met nog twee competitiewedstrijden te gaan nog zicht op het kampioenschap, maar dan moet aanstaande zaterdag 19 wel koploper TLC JO19-1 worden verslagen. Hoogeveen JO19-1 neemt het tijdens de finale op tegen Be Quick 1888 JO19-1. De ploeg uit Haren won dinsdagavond met 6-0 van LAC Frisia 1883 JO19-1.

Opstelling
Michel Broersma, Tom van Birgelen, Friso Tonckens, David van Emst, Job Bolt, Edwin Rozenveld, Joris Adams (Rik Makken/72), Hendry van der Ploeg, Youri Visser (Rick Giezen/46), Wouter Speelman, Jesse Hilverda