Erik de Roode is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe trainer van GOMOS 2. De huidige tweede trainer Bert Speelman heeft onlangs aangegeven bij de Technische Commissie te gaan stoppen na dit seizoen. De TC is zeer verheugd te kunnen melden dat er een opvolger gevonden is.

Erik de Roode was tot voor kort doelman van GOMOS 2 maar heeft na lang blessureleed besloten om per direct te stoppen met voetballen. Volgend seizoen staat hij dus langs de zijlijn als trainer. Bert Speelman is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van GOMOS 2. Onder zijn leiding promoveerde het tweede elftal afgelopen seizoen naar de reserve hoofdklasse, het hoogst haalbare voor dit elftal. Net als hoofdtrainer Wim Bakering neemt hij aan het eind van het seizoen afscheid. Elftalleiders Markus Rozenveld en Bert Riemsma gaan nog wel een seizoen door, net als assistent-scheidsrechter Lippe Jaasma.

Begeleiding GOMOS 1
Zoals iedereen weet wordt Martin Drent de opvolger van Wim Bakering. Waar elftalleider Theo van Hoogen besloten heeft er nog een jaar aan vast te plakken stopt elftalleider Theo Renkema aan het eind van het seizoen. De TC is inmiddels bezig met een vervanger. De contracten met Hendrik Koerts (verzorger) en Jeen Kootstra (keeperstrainer) zijn met een jaar verlengd. Ook assistent-scheidsrechter Bert Brink blijft beschikbaar. De TC is nog in gesprek met assistent-trainer Reint-Jan Auwema over zijn rol.