VV GOMOS neemt niet deel aan de onderlinge competitie die Noordenveldse clubs voor de zomer gaan organiseren. De reden daarvoor is dat de club zich al in een eerder stadium heeft gecommitteerd aan een andere onderlinge competitie met clubs uit Groningen. 

Hoofdtrainer Martin Drent vindt het jammer dat GOMOS niet mee kan doen aan de Noordenveldse competitie. “We hadden graag meegedaan. Bij andere clubs ontstaat nu een beeld dat wij ons te groot zouden voelen om tegen clubs uit dezelfde gemeente te spelen, maar dat is absoluut niet aan de orde. Als wij onze medewerking nog niet hadden toegezegd aan de competitie met clubs als WVV, waren we zeker van de partij geweest.” 

Volgens Drent berust het geschetste beeld op miscommunicatie. “Als ik van tevoren had geweten dat de onderlinge competitie in Noordenveld gespeeld zou gaan worden, dan had ik daar rekening mee gehouden. Dat is helaas niet het geval geweest, waardoor we nu met de andere competitie meedoen. Een man een man, een woord een woord. En wij hebben ons woord al in een eerder stadium aan de organisatie van een andere competitie gegeven.”