Haulerwijk VR1 heeft de derde editie van het GOMOS-Damestoernooi gewonnen. De Friezinnen deden voor het eerst mee op de Schapendrift en werden ongeslagen kampioen.

Dit jaar begon het toernooi al op vrijdagavond. De eerste teams kwamen aan op de Schapendrift en verbleven voor het eerst twee nachten op het sportpark van GOMOS. Het openingsfeest in de kantine werd met de muzikale klanken van DJ Tjesto een groot succes. Zaterdagochtend arriveerden alle teams (dit jaar zeven dames-teams) en kon het toernooi echt van start gaan. Naast alle wedstrijden moesten de teams dit jaar ook een bonusspel doen, wat uiteindelijk werd gewonnen door GOMOS VR1.

Waar vrijdagavond de voetjes al van de vloer gingen barstte het feest zaterdagavond helemaal los. DJ Danny stond net als vorig jaar tijdens de feestavond in de kantine. Het feest ging nog in de late uurtjes door. Zondag werden de laatste wedstrijden afgewerkt. GOMOS VR1 stond er goed voor, maar verloor terecht van Haulerwijk VR1, 0-2. De ploeg uit Haulerwijk wist alle wedstrijden te winnen en werd dus ongeslagen kampioen. Dat kwam mede door Ilse van der Velde, die tijdens de prijsuitreiking naar voren werd geroepen als topschutter van het toernooi. En dan nog een eervolle vermelding voor Erica’86. De ploeg uit Emmen was tijdens alle edities nog aanwezig en eindige voor de derde keer achter elkaar als laatste. De laatste wedstrijd tegen Nieuw Roden/Roden werd met 1-2 gewonnen. Patricia Hindriks schoot vanaf de middellijn raak en maakte het mooiste doelpunt van het toernooi. Het toernooi werd afgesloten met een gezellige barbecue.

De Activiteitencommissie, organisator van het toernooi, kan opnieuw terug kijken op een zeer geslaagd toernooi en wil alle sponsoren, vrijwilligers en de deelnemende teams bedanken voor een gezellig weekend. Op naar de vierde editie in 2019!

Eindstand 
1. Haulerwijk VR1
2. GOMOS VR1
3. Achilles 1894 VR1
4. Nieuw Roden/Roden VR1
5. SVBC VR1
6. Sellingen VR1
7. Erica’86 VR1