Daan Krause gaat vv GOMOS verlaten. De 20-jarige middenvelder gaat na de zomer studeren in Zwolle en gaat daarom binnenkort op kamers. Voetballen in Norg is hierdoor helaas onmogelijk geworden. 

Daan kwam als “klein jongetje” in 2013 bij GOMOS terecht, na een verhuizing van Texel naar Norg. Destijds waren de teamindelingen voor de jeugd al bekend en was het lastig om hem in te delen. Daan deed echter gelijk mee aan het FC Groningen Voetbalkamp op de Schapendrift. Al snel werd duidelijk dat hij erg veel talent had en werd hij ingedeeld in het toenmalige C1-elftal. In 2016 maakte Daan als 16-jarige zijn debuut in het eerste elftal van GOMOS, tijdens de uitwedstrijd tegen FC Lewenborg. Even later werd Daan al snel toegevoegd aan de selectie, waar hij vele wedstrijden speelde voor het eerste en het tweede elftal.

Daan gaat zich de komende tijd focussen op een nieuwe club in Zwolle. Tot zijn verhuizing zal hij echter ook blijven meetrainen bij GOMOS. Daan: “Mijn mooiste moment bij GOMOS was het winnen van de kampioenswedstrijd met B1 tegen Blauw-Wit. Het was echt een fantastische groep jongens waarmee ik vanaf het begin dat ik bij GOMOS speelde veel plezier in het voetballen heb gehad”. Ik wil iedereen binnen GOMOS heel erg bedanken voor de leuke jaren en kom zeker nog eens weer terug op het voetbalveld in Norg”.

Daan, heel erg bedankt voor je inzet bij GOMOS en wij wensen je heel veel succes bij je nieuwe club en aan de ArtEz Graphic design school in Zwolle. Na Roden – GOMOS is ons wel duidelijk geworden dat je kan tekenen!