GOMOS staat zondag voor de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Na de 0-0 tegen SWZ en de remise in de derby tegen Roden, gaan de mannen van Martin Drent voor een driepunter. Drent zelf toont zich strijdvaardig: ‘We moeten er alles aan doen om ongeslagen te blijven!’

Eerst even terug naar vorige week. Na een teleurstellende eerste helft, toonde GOMOS zich in het tweede bedrijf heer en meester aan de Norgerweg. Twee fraaie goals van Jannes Siegers (foto) zorgden voor een 2-2 eindstand, waar een overwinning er misschien nog had ingezeten. Zo was Roy Slachter met zijn hoofd meermaals gevaarlijk.

In ieder geval lieten de Norgers zien dat de 6-2 nederlaag van eerder dit jaar een incident was en dat de geel-zwarten niets onderdoen voor de buren uit Roden. GOMOS maakt dit jaar sowieso een sterke indruk en kan het treffen tegen VKW dan ook met vertrouwen tegemoet zien.

De Westerborkers bleken de afgelopen twee jaar telkens een waardige opponent. In het eerste jaar in de eerste klasse was VKW de ploeg die de hoofdklasse-droom van toenmalig trainer Wim Bakering om zeep hielp. Later zou ook VKW sneuvelen in de nacompetitie om promotie.

Bij VKW is Anjo Willems al jaren de grote man. Die dekselse Willems, zoals Evert ten Napel zou zeggen, heeft er ook dit jaar alweer vier in liggen. De verdedigers van GOMOS zijn dus wederom gewaarschuwd.

Omdat er ook deze week geen supporters langs de kant zijn toegestaan, zal het ongewoon stil zijn op Sportpark Schapendrift. Aan Drent en zijn selectie om het ouderwets te laten spoken. De wedstrijd zal overigens via het Twitteraccount van GOMOS (@vvGOMOS) te volgen zijn. En garde!

De selectie van oud-meesterspits en elleboogkopper Martin Drent is als volgt: Melvin Koning, Richard Meursing, Jeffrey Krul, Ronald Sloots, Ricardo Smit, Jordi van Esch, Roy Slagter, Robert Elzinga, Jannes Siegers, Edwin Rozenveld, Ivo Drenth, Guido Koolen, Jan-Harm Siegers, Justin Oostermans, Sven Pilon.