Op de traditionele GOMOS-DAG is het GOMOS niet gelukt om promotie af te dwingen naar de 2e klasse. Olyphia was na de 1-1 van vorige week met 1-2 te sterk in Norg. De gasten uit Noordwolde stonden na vier minuten al op een 0-2 voorsprong.

Na een spetterende sfeeractie van de GOMOS-aanhang begon de wedstrijd op een zonovergroten sportpark in Norg. Na een zeer slecht begin aan de kant van GOMOS stonden de gasten al met 0-2 voor. Nog binnen het kwartier kwam GOMOS terug in de wedstrijd. Op aangeven van Sven Pion schoot Jannes Siegers de 1-2 in de touwen. De jeugdigde Sven Pilon speelde in plaats van de geblesseerde Jeroen van der Horst.

Na de rust kwam GOMOS bijna langszij, maar de keeper van Noordwolde verwerkte een schot van Roy Slachter naast de goal. Na iets meer dan vijftig minuten kreeg Guido Koolen een rode kaart wegens natrappen. GOMOS speelde alles of niets maar het lukte de ploeg van trainer Wim Bakering niet om echte kansen te creëren. Ook Olyphia was niet bij machte om de wedstrijd defintief op slot te gooien. GOMOS knokte tot de laatste seconde maar er veranderde helaas niks in de stand. Zo wist Olyphia degradatie te voorkomen en speelt GOMOS volgend seizoen opnieuw in de 3e klasse.

De GOMOS-DAG werd overigens alsnog feestelijk afgesloten. Het was een mooi seizoen voor GOMOS, de promovendus eindigde op een knappe derde plaats en speelde tot het laatst mee voor promotie naar de 2e klasse.