GOMOS staat vanmiddag voor de laatste groepswedstrijd in het bekertoernooi. Alleen bij winst verzekeren de Norgers zich van een plek in de volgende ronde. 

Dat moet dan gebeuren op bezoek bij Achilles 1894. In Assen treft GOMOS Ramon Klok, die tot op vorig seizoen nog in het geel-zwart voetbalde. Ongetwijfeld zal de verloren zoon vanmiddag te begroeten zijn op Sportpark Marsdijk, maar of hij meedoet is nog onbekend. Onlangs viel hij tijdens een oefenwedstrijd uit met een blessure.

Omgekeerd keren er twee spelers terug naar de plek waar ze in de jeugd hebben gevoetbald. Jeffrey Krul en Ricardo Smit speelden eerder voor de Assenaren. Datzelfde geldt voor Jannes Siegers, die door zijn knieblessure helaas pas volgend kalenderjaar weer van de partij is.

Met een 3-1 overwinning op Forward en een 2-1 nederlaag bij Velocitas, staat GOMOS nu op drie punten. Tegenstander Achilles verloor ook van Velocitas (2-6) en won bij Forward (1-5). Hoewel het doelsaldo van beide ploegen gelijk is (+1), is Achilles in het voordeel. Omdat zij meer gescoord hebben staan zij op de tweede plek die recht geeft op de volgende ronde in het toernooi.

GOMOS wacht dus een mooie test in Assen vanmiddag. De wedstrijd begint om 17:00 uur. Op X (voorheen Twitter) kunt u de wedstrijd volgen via het account van onze club.

De selectie van vanmiddag:

Thijmen Stam, Mathijs Buist, Roy Slachter, Niek van Bolhuis, Gijs Baving, Martijn Bosman, Jeffrey Krul, Jordi van Esch, Ricardo Smit, Ivo Drenth, Tim Assman, Jorden Wegdam, Wouter Speelman, Youri Flik, Juan Kemker, Edwin Rozenveld, Robert Elsinga